Sådan virker en Greenliner-løsning

Ud fra vores anvisninger, indsamler I jeres brugte etiketbagpapir i de Greenboxes, I får fra os. Når I har fyldt jeres Greenboxes, kontakter I os via jeres Greenliner log-in. Så afhenter vi jeres Greenboxes med det brugte etiketbagpapir.

I kan også bestille nye – eller flere Greenboxes på vores hjemmesiden.

Via vores helt specielle og miljøbesparende proces fjerner vi silikonen og andet slip-let-materiale fra lineren og genanvender papirmassen i papirproduktion. Det genanvendes ikke kun til nyt etiketbagpapir, men også til en hel del andre papirprodukter.

Ikke alene sparer vi miljøet for affaldsbelastningen. Vi sparer også på de naturlige råstoffer i papirproduktion. Dermed har vi en yderligere besparelse på CO2-udledning.

På den måde bliver jeres brugte etiketbagpapir en del af vores ressourcer. Derfor afhenter vi udgiftsfrit jeres brugte etiketbagpapir. Til gengæld sparer I de omkostninger, I normalt har til afhentning af industriaffald.

Greenliner er ikke koblet sammen med en bestemt materialeleverandør.

Greenliner er den eneste uafhængige løsning i forhold til genbrug af etiketbagpapir. Det vil sige, vi finder præcis det etiketmateriale, som passer bedst til jeres behov. Vi genbruger alt det etiketbagpapir, som kommer fra jeres FlexoPrint etiketter.

Miljøfakta for genbrugspapir

Papir er det materiale med størst genanvendelse. Alene i Europa genanvendes 58 mio. tons papir.

Ca. 72% af alt papir er genbrugspapir.

1 ton genbrugspapir nedbringer C02-udledningen med 1,5 ton CO2 i sammenligning med “jomfru”-papir (papir produceret uden genanvendelse).

Greenboxes

Er de paller med kartonkasser, som I får fra os, til at indsamle brugt etiketbagpapir i.